Ass. dir. i Discovery

Casey Luskin er ny assisterende direktør i Discovery Institute.

Mangeårig medarbeider i Discovery Institute, Casey Luskin, er tilbake – nå som instituttets nye assisterende direktør.

– Jeg er begeistret over å komme tilbake til Discovery Institute og finne at Intelligent Design er sterkere enn noen gang, skriver Luskin i et brev på Evolution News’ hjemmeside.

– Med han tilbake i ledelsen av Discovery Institute kan det kun komme til å skje riktig mye innen ID i de kommende årene, skriver Leif Asmark Jensen i Intelligent Design DK (Danmark). Han regner Luskin som en av sine favoritter i ID-verden.

Doktorgrad i geologi
Luskin, mest kjent som jurist, forlot Discovery på slutten av 2015, etter ti års tjeneste. Målet hans var å ta doktorgrad – i geologi. Nå er målet nådd, etter flere års studier ved University of Johannesburg i Sør-Afrika. Og Luskin er klar for nye oppgaver.

– I løpet av de siste årene har jeg sett kritikere av Intelligent Design (ID) fremme noen ville og morsomme konspirasjonsteorier om årsakene til min avgang. Heldigvis er ingen av dem sanne, men jeg humrer over påstandene om at jeg hadde «forlatt skuta», «gitt opp ID», var «sparket» eller «pensjonert», skriver Luskin, som valgte akkurat Johannesburg som studiested både på grunn av familiær tilknytning og ikke minst en høy geologiskfaglig kvalitet i «gruvelandet» på sørspissen av det afrikanske kontinentet.

Du kan lese hele brevet fra Luskin her.