Legger ut filmene gratis

Gjennom 23 år har Illustra Media produsert en rekke dokumentarfilmer om Intelligent Design. Akkurat nå kan du se dem gratis.

Det amerikanske filmselskapet Illustra Media har i anledning korona-krisa lagt ut 13 dokumentarfilmer til gratis gjennomsyn. Tilbudet varer bare ut måneden, så her er det om å gjøre å forte seg.

– I løpet av denne perioden med usikkerhet og massiv endring fra våre daglige rutiner, ønsker Illustra Media-staben, styret og distributøren vår (RPI) å tilby oppmuntring og håp gjennom filmene vi har produsert de siste 20 årene, skriver selskapet på egen hjemmeside. Du finner filmene her.

Vi i BioCosmos har samarbeidet med Illustra om syv videoer vi har lagt ut på vår youtube-side. Dette er kortversjoner av lengre dokumentarfilmer fra Illustra Media, med norske undertekster og Chris Duwe som produsent og programvert.

Illustra Media-filmene er oversatt til en rekke språk, men dessverre ikke norsk – utenom de omtalte syv kortversjonene. Er du interessert, kan du lese mer om selskapet her.

Det er flere uker siden Illustra Media la ut dette tilbudet, og vi i BioCosmos må bare beklage at vi ikke har vært mye tidligere på banen!