Stephen C. Meyer på verdens mest populære podcast

Skjermbilde av Stephen C. Meyer i studioet til Joe Rogan.
Skjermbilde av Stephen C. Meyer i studioet til Joe Rogan.

En av de fremste representantene for intelligent design, Stephen C. Meyer var for noen dager siden på The Joe Rogan Experience. Du kan lytte til episoden her.

Podcast-verten Joe Rogan er kjent for å drive verdens mest lyttede podcast. For andre år på rad har han vært den podcasten på Spotify som har blitt mest lyttet til. I den nyeste episoden snakker Joe Rogan med Stephen C. Meyer i over tre timer om livets store spørsmål. De to er innom en rekke temaer som handler om vitenskap, Gud og design i naturen. Meyer forklarer hvorfor han tror at klassisk teisme er den beste forklaringen på livets realitet, hvorfor teorien om multiverse ikke forklarer jordens finjustering godt og hvorfor han ikke bare er en teist, men en kristen.

Stephen C. Meyer er opprinnelig utdannet som geofysiker og oppnådde en PhD i vitenskapsfilosofi ved Cambridge i 1991. Han leder når Discovery Institute sitt senter for vitenskap og kultur i Seattle. I tillegg er han forfatter av flere bøker, som Signature in the Cell og Darwins Doubt. Meyers nyeste bok er New York Times bestselgeren Return of the God Hypothesis fra 2021.