William Craig på norsk

Se filmen: Videoen «The Fine-Tuning of the Universe» fra 2016 foreligger nå i norsk oversettelse. 

William Lane Craigs kortfilm «The Fine-Tuning of the Universe» foreligger nå i norsk oversettelse, signert Damaris Norge. Det gjør også fem andre kortfilmer fra Reasonable Faith.

Oversettingen av de seks videoene inngår i et større ressursutviklingsprosjekt, som Damaris Norge har jobbet med det siste året.

– Craig representerer et spennende helhetsbilde innen apologetikk, som vi ønsker å formidle videre, sier daglig leder i Damaris Norge, Lars Dahle. Han har gjort et lengre intervju med Craig i forbindelse med lanseringa, som nå legges ut på Snakkomtro.no og Damaris Norges podkastkanal sammen med videoene.

Podkasten finner du her.

– Dette har vært et svært givende arbeid, der vi har opparbeidet et nært forhold til «Bill» Craig og hans organisasjon, sier Dahle.

William Lane Craig

William Lane Craig

Reasonable Faith har siden 2013 produsert i alt 13 animerte videoer, som tar for seg flere ulike argumenter for Guds eksistens. Av disse har nå Damaris oversatt seks: Video 3 (kalam), video 4 (fininnstilling), video 5 (moral), video 9 (Jesus), video 10 (Oppstandelsen: Fakta) og video 11 (Oppstandelsen: Forklaring).

For å få på de norske undertekstene, gjør du slik: Gå til den aktuelle youtube-filmen, klikk på Innstillinger nede til høyre på skjermen, velg så Teksting og norsk.

De 13 videoene representerer ulike temaområder og tilnærminger, hvorav video 4, «The Fine-Tuning of the Universe», som tar den astronomiske tilnærmingen, representerer et av de temaområdene som BioCosmos særlig ønsker å fokusere på.

Damaris Norges arbeid med de seks oversettelsene er økonomisk støttet av stiftelsen BioCosmos.


Artikler

Origo

Videoer